Доставка та оплата

Ми працюємо з найкращими виробниками, пропонуючи найкращий асортимент, а клієнти є фокусом нашої щоденної праці. Кожен може підібрати іграшки в bedryk-toys адже ми допомагаємо зробити правильний вибір.

Як ми доставляємо товар?

Самостійний вивіз зі складу

Найбільш простий спосіб, який дозволяє Вам самостійно запланувати і здійснити покупку. Отримати замовлені товари Ви можете на центральному складі компанії.

Доставка Новою Поштою у відділення та курєром

Найбільш зручний спосіб доставки для одержувача, що дозволить максимально заощадити Ваш час.

Варіанти оплати товару

  1. оплата на карту
  2. при отриманні на НП
  3. готівкою при самовивозі

Дисконтна програма покупців та оптових клієнтів

Сума замовлення Сума знижки
2 000 - 4999 грн 5 %
5000 - 14999грн 10 %
> 15000грн 15 %


Основні умови повернення товару

Вимоги товару, який повертається покупцем:

  1. Товар не має ознак встановлення та/або використання;
  2. Товар знаходиться в оригінальній упаковці виробника (якщо упаковка передбачена виробником) в тому самому вигляді, в якому його було придбано;
  3. Разом з товаром надаються всі супровідні документи на нього (технічна документація тощо) та документи, за якими товар був отриманий покупцем.

Порядок повенрнення товару

  • Для повернення товару, а також у разі пред'явлення претензій до якості товару потрібно додати копію документа, що підтверджує факт і умови покупки зазначеного товару (накладна).
  • У разі повернення товару належної якості, передати товар в упаковці і повній комплектації протягом 14 днів після покупки.
  • Клієнтам, які повертають товар з інших регіонів України, необхідно відправляти товар на номер складу, зазначеного менеджером компанії і тільки на вказаного одержувача. Відправляти товар можна тільки після попереднього узгодження з менеджером, а після відправлення обов'язково повідомити номер декларації посилки і номер мобільного телефону клієнта, на який оформлено повернене замовлення.